piątek, 13 marca 2015

Mój przepis w amerykańskim wegańskim magazynie Chickpea Magazine/ My recipe in Chickpea Magazine

Kolejny mój przepis został doceniony przez Chickpea Magazine. Tym razem, oprócz publikacji na ich blogu, pojawił się także w najnowszym numerze ich pisma :)

W przepisie  na RÓŻANE-CHAŁWOWE SERNICZKI Z NERKOWCÓW połączyłam dwa smaki, które bardzo lubię - różany i chałwowy. Można przygotować jeden duży sernik, albo, tak jak ja, kilka mniejszych. Przepis możecie podejrzeć u mnie, na blogu Hipsterfood. Cały numer najnowszego Chickpea Magazine można zakupić na ich stronie internetowej - tutaj.

Zachęcam też do śledzenia bloga na bieżąco na Facebooku:)

http://www.hipsterfood.kitchen/blog/2015/3/5/rose-cheesecake
I'm very proud, because my recipe for ROSE-HALVA CASHEW CHEESECAKES is now also published on Hipsterfood blog and in the spring issue of Chickpea Magazine. 

This is a nut based dessert, gluten-free, vegan and  still so creamy like a real cheesecake. I mixed in this recipe two flavours - rose and halva. I prepared this dessert in 6 small pans, but you can also use 1 big springform pan.
Follow me on Facebook

 

6 komentarzy: